Till toppen

Boknings-
system

Våra system är lättanvända och kan administrera olika typer av bokningar i din verksamhet. Gränssnittet är stilrent och användarvänligt med stora anpassningsmöjligheter. Lätt att integrera mot andra system samt SMS och e-post utskick.

Anpassningsbara bokningssystem


Vi utvecklar bokningssystem för de flesta branscher. T.ex. system för bokning av tid hos läkare, bokning av föreläsningar, utbildningar, behandlingar, biljetter, konferensrum, verktyg, tjänster, verkstad, behandlingar, rådgivning, bokning av bord på restaurang, catering, nöjesbranschen, coaching, etc.

Automatisera hantering av bokningar

De skräddarsydda IT-lösningar vi levererar till våra kunder baseras ofta på våra standardsystem. På det sättet kan du få betydande kostnadsfördelar. Dessutom innebär det att ditt skräddarsydda lösningen hela tiden uppdateras och förbättras på ett kostnadseffektivt sätt.

Vårt system kan hantera bokningsregler och bokningsinställningar på ett flexibelt sätt. Systemet är integrerat med e-post kvittenser/påminnelser och SMS-utskick. Det går att komplettera bokningar med t.ex. fakturaunderlag, bokföringsunderlag, exporter och integrationer mot andra system.

Aktuellt

Den digitala marknaden utvecklas snabbt vilket ställer högre krav på Steleco att vara aktivt och ständigt vidareutveckla sin kompetens, tjänster och samarbete med andra aktörer. Här kan ni ta del av den aktiva vardagen på Steleco.

Kontakta oss

Keep In Touch

Tel: +46 (0)723 233 244

Ångpannegatan 2E
417 05 GÖTEBORG

info@steleco.se
www.steleco.se

Name
Företag
Email
Telefon
Meddelande