Till toppen

Hemsidor och e-handel

Ny hemsida


Alla hemsidor vi bygger är mobilanpassade samt optimerade för sökmotorer och sociala medier

Anpassade och kostnadseffektiva lösningar

Vi anser att grunden för varje företags internetmarknadsföring är en seriös hemsida. Vi utvecklar professionella och väldesignade presentationer av ditt företag, produkter eller tjänster.

Våra hemsidor är mobilanpassade och med en SEO-effekt som kan placera ditt företag högt upp i resultatlistan hos sökmotorer. Med publiceringsverktyget Simplex CMS håller du hemsidan levande och ständigt uppdaterad.

Vi tar helhetsansvar

Vi tar hand om hela processen - från analys, genom projekt och lansering till förvaltning och support samt löpande förbättringar. När det behövs anpassar vi processen för varje företag eller organisation, beroende på kundens funktions- och designkrav.

E-handel


Vi arbetar med WooCommerce och Opencart som är några av de vanligaste e-handelsplattformar i Sverige. Vi utvecklar även kompletta e-handelslösningar från början.

Snabb start

Vi hjälper dig att starta din webshop i dessa funktionsrika verktyg som samtidigt är mycket enkla att använda och administrera. Du behöver inga förkunskaper om design eller programmering för att få till en professionell webbutik.

Anpassad webbutik

Med vår lösning äger du din e-butik och kan göra vad du vill med den och anpassa efter den egna verksamheten. Startpriset är 9 995 kr, inga licens- eller månadsavgifter tillkommer.

Aktuellt

Den digitala marknaden utvecklas snabbt vilket ställer högre krav på Steleco att vara aktivt och ständigt vidareutveckla sin kompetens, tjänster och samarbete med andra aktörer. Här kan ni ta del av den aktiva vardagen på Steleco.

Kontakta oss

Keep In Touch

Tel: +46 (0)723 233 244

Ångpannegatan 2E
417 05 GÖTEBORG

info@steleco.se
www.steleco.se

Name
Företag
Email
Telefon
Meddelande